Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Adaptivní ekvalizace histogramu digitálních obrazů
Kvapil, Jiří ; Martišek, Karel (oponent) ; Druckmüller, Miloslav (vedoucí práce)
Diplomová práce je zaměřena na metodu ekvalizace histogramu a její rozšíření o adaptivní okolí. Práce obsahuje popis základních pojmů, na kterých je metoda ekvalizace a adaptivní ekvalizace postavena. Dále se zabývá vlastnostmi lidského vidění a principy jeho napodobení. Praktická část této práce se věnuje zhotovením software, který umožňuje tyto metody použít a na závěr předkládá výsledky, kterých bylo dosaženo.
Digitální zpracování fotografií sítnice
Kadlas, Matyáš ; Odstrčilík, Jan (oponent) ; Kolář, Radim (vedoucí práce)
Cíl bakalářské práce je vytvořit text, který má za úkol seznámit čtenáře s teorií a konverzí barevných prostorů, úpravou snímků sítnice, anatomií oka a metodami snímání sítnice. Bakalářská práce dále popisuje proces konverze a úpravy snímků sítnice, který je použit ve finálním programu.
Digitální zpracování fotografií sítnice
Kadlas, Matyáš ; Odstrčilík, Jan (oponent) ; Kolář, Radim (vedoucí práce)
Cíl bakalářské práce je vytvořit text, který má za úkol seznámit čtenáře s teorií a konverzí barevných prostorů, úpravou snímků sítnice, anatomií oka a metodami snímání sítnice. Bakalářská práce dále popisuje proces konverze a úpravy snímků sítnice, který je použit ve finálním programu.
Adaptivní ekvalizace histogramu digitálních obrazů
Kvapil, Jiří ; Martišek, Karel (oponent) ; Druckmüller, Miloslav (vedoucí práce)
Diplomová práce je zaměřena na metodu ekvalizace histogramu a její rozšíření o adaptivní okolí. Práce obsahuje popis základních pojmů, na kterých je metoda ekvalizace a adaptivní ekvalizace postavena. Dále se zabývá vlastnostmi lidského vidění a principy jeho napodobení. Praktická část této práce se věnuje zhotovením software, který umožňuje tyto metody použít a na závěr předkládá výsledky, kterých bylo dosaženo.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.